2 thoughts on “Victorinox one handed Master RT”

 1. heey, ik begreep dat je ook nederlands was!
  ik heb er net een gekocht, wat vindt jij er tot nu toe van?
  en ben je een beetje tevreden over de voyager? want zit er aan te denken die ook nog een keer te kopen

  groetjes

  1. Hi!

   Bedankt voor je reactie!

   Ik gebruik hem niet, maar ik vind hem er ten eerste fantastisch uitzien (grijze scales zijn erg mooi, en het dual density materiaal voelt goed aan), ten tweede vind ik de nieuwe ijzerzaag/ijzervijl een flinke verbetering t.o.v. de oude. Dat wil zeggen, ik dénk dat ie beter werkt, maar mijne is dus nog ongebruikt.
   De laserinscriptie op het lemmet is ook erg leuk natuurlijk.

   De Voyager is een uitstekend zakmes. De Climber is een perfecte tool-layout voor dagelijks gebruik en de klok + alarm zijn leuke toevoegingen. Ik heb BTW nog een Voyager te koop: http://www.vicfan.com/2011/01/victorinox-voyager/ ;)

   Groeten,
   Reinier

Comments are closed.